Hieronder vind je informatie over de kosten. Meestal wordt er een indicatie geregeld. Dat betekent dat via de gemeente (WMO) wordt bepaald dat deze hulpverlening belangrijk is voor jou / het gezin. In gemeente Drechtsteden hoef je dan verder niets te betalen. In sommige gemeenten betaal je een vaste eigen bijdrage per maand,waarbij rekening wordt gehouden met het inkomen. 

Wil je weten welke opties er voor jou zijn?
Neem dan gerust contact op met Lifeshare om de mogelijkheden
te bespreken.  
                                                                                                                                                                     

In de meeste gevallen kan er een indicatie geregeld worden bij de WMO van de plaatselijke gemeente. In dat geval wordt de hulpverlening vergoed en geldt voor de cliënt alleen een eigen bijdrage per maand. De hoogte van deze bijdrage wordt o.a. bepaald aan de hand van het inkomen. Op de website van het CAK kun je berekenen hoe hoog deze eigen bijdrage zal zijn. (Dit geldt níet voor regio Drechtsteden, hier is besloten dat men geen eigen bijdrage hoeft te betalen).

Particuliere hulpverlening: het kan zijn dat je op zoek bent naar juiste hulp en dit liever particulier wilt starten. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan dit een passende optie zijn. Graag denk ik met je mee om zo samen tot een goed advies te komen. 

Inschrijvingen en registratie kwaliteitskeurmerken: 

Overeenkomst (vroegere VAR)  
Contract en afspraken
Geregistreerd bij SKJ (www.skjeugd.nl) 
KIWA keurmerk (www.kiwa.nl)
• Wkkgz: klachten- en geschillenregeling (Klachtenportaal Zorg)
Kamer van Koophandel. KvK-nummer: 65982681
Ingeschreven bij www.ikzoekchristelijkehulp.nl

Privacy reglement

Lifeshare voldoet aan de nieuwe Europese regelgeving omtrent bescherming van uw persoonsgegevens. Klik hier voor meer informatie .
beeldmerk2voorpagina