Soms zoek je naar een hulpverlener die echt bij je past en in staat is om aan te sluiten bij jouw specifieke vragen of moeiten. Bijvoorbeeld wanneer je voelt dat een probleem complexer is dan in een methodiek te vatten is, of wanneer je voelt dat problemen die je in het heden ervaart, te maken hebben met hoe je leven zich van jongs af heeft gevormd. Hierbij gaat het er niet om om zozeer te veranderen, maar juist om meer jezelf te leren worden. Niet zozeer van je levensverhaal af te komen, maar je levensverhaal je te doen verrijken. Zodat je meer ten volle, met alles wie jij rijk bent, mag gaan leven. 

Een eerste ontmoeting is altijd mogelijk, zodat we wederzijds meer een idee krijgen wie de ander is. Dit kan je helpen om te besluiten of je het gevoel hebt dat we bij elkaar passen en je een traject bij Lifeshare aan zou willen gaan. 

Per september 2019 is Lifeshare Gestalttherapeut i.o. 

Lifeshare heeft in haar rugzak een stuk persoonlijke levenservaring en inmiddels jarenlange praktijkervaring. Daarbij scholing en ervaring in trauma begeleiding, analytische processen, versterken van eigen kracht en uitbouwen eigen persoonlijkheid en mogelijkheden. Ballast schaven tot bagage. Gestalt therapie i.o. 

beeldmerkvoorpagina

Maatwerk: in onderling overleg stemmen we af wat voor traject bij jouw mogelijkheden past. Of dat nu één gesprek, een intensief traject of langdurig proces met een lage frequentie aan contacten is. Neem gerust contact op om hierover te kunnen overleggen.